Gyerekek felülnézetből/ Kinder aus der Elternperspektive

Friday, March 13, 2009

És Isten megteremté...

... a számítógépet. És teremté hozzá az ember, mert az asszonyállat nem boldugula az ördöngős masinával.

Történt egysze hogy egy asszony fejébe vett, feltelepít valamit az új számítógépére.
Kezével be is kapcsolá a szerkezetett, majd megragadá a telepítő CD-romot, belehelyezé a futtatóba, és futtatni kezdi vala.
A gép cseles kérdéseire, furfangos asszonyésszel megválaszola vala, majd munkáját elégedeten szemlélve, hátradőlt vala és erősen próbálá fényképezőgépéről a képeket letölteni.
És próbálá egyszer, és próbálá kétszer, és próbálá háromszor, de nem sikerül néki (vala).

Majd feladá a próbálkozásait, és más támaszt nem találá vala, a Zurához, és parancsolójához fordul vala, és eme szavakkal nagyon kérni kezé vala:
- Drága Uram, tekints le reám, egyszeri bölcsészre, hibáim láttán ne fordítsd el tőlem arcodat! Tudom, vétkeztem, mikor történész létemre telepítenni akartam vala. Hozzád hasonlatos akartam lenni (vala). Önteltségem elvakított vala.
Bűnbánásom jeléül ruhámat megszaggatom, fejemre hamut szórok, és többé nem érintek bűnös kezemel egyetlen telepítésre alkalmas eszközt sem.
A férj kegyes volt, és így szóla:
- Térj meg hajlékodba, ó, Te bűnös lélek! Én böjtölök éreted, és másnapra, vagy harmadnapra csodát teszek, feltelepítem neked a fényképezőhöz tartozó programot!

És az asszony, szívében örömmel megtért hajlékába, és most reménykedik, hogy a Zura másnap-, vagy harmadnap feltelepíti az új gépre a fényképező szoftvert és akkor újra tud a blogbejegyzésekez képeket csatolni (vala).

És akkor majd lesz öröm a szívekben, ünnep a földön és nézivaló az interneten (vala).

No comments:

Post a Comment